Ondersteuning aan volwassenen

Zorg Intens levert een breed pakket aan zorg, hulp en persoonlijke begeleiding.

Gemeenten

Zorg Intens is actief in diverse plaatsen in het noorden van Nederland

Hulp?

Wilt u direct hulp
van Zorg Intens?

Over ons

Bij Zorg Intens werken verschillende professionals

Zorg Intens biedt zorg bij u thuis.

Ondersteuning aan volwassenen

Zorg Intens begeleidt mensen van alle leeftijden in hun eigen woning bij de dagelijkse gang van zaken. Wij bieden ondersteuning op het gebied van wonen, dagbesteding, werk, sociale contacten, persoonlijke verzorging, geestelijk en lichamelijk welzijn, financiën, schulden en administratie. We pakken de problemen samen aan en zorgen voor rust en overzicht.

Naast de begeleiding aan huis, bieden we specialistische begeleiding zoals ondersteuning bij schuldhulpverlening of gezinscoaching. Zorg intens heeft specialisten in huis die begeleiding bieden statushouders en nieuwkomers, aan mensen met autisme of NAH die thuis wonen.

Iedereen kan op een bepaald moment in het leven last krijgen van psychische problemen. Een depressie, overbelasting of een trauma kan ervoor zorgen dat iemand de balans verliest. Wat de oorzaak ook is, samen komen we er wel uit. Door te kijken wat we kunnen veranderen in de dagelijkse routine. Samen met een medewerker van Zorg Intens werken we aan een zonnigere toekomst. Door de juiste begeleiding en oefeningen komen we stap voor stap vooruit. We werken aan een goede dagindeling en zoeken samen naar storende factoren die het herstel blokkeren of emoties die verwerkt moeten worden. Zorg Intens kan dan het steuntje in de rug zijn.

Secured By miniOrange