Mask

Onze zorg voor

Volwassenen

9.3

Onze zorg wordt op Zorgkaart Nederland beoordeeld met een 9.3

Onze zorg en begeleiding ondersteunt kwetsbare mensen bij het (her)vinden van hun zelfredzaamheid. Mensen leren zelf de zorg te organiseren en uit te voeren die nodig is. Onze begeleiding richt zich op mensen, van jong tot oud in kwetsbare situaties. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan: psychische problemen, verslaving of een licht verstandelijke beperking.

Onze begeleiding is breed inzetbaar, praktisch en laagdrempelig. Onze manier van werken zorgt ervoor dat problemen in samenhang met elkaar worden gezien en benaderd.

Karin 1

Zorg Intens pakt je hulpvraag direct op!

Karin

Ambulant hulpverlener

Website Zorg Intens HR-15

Altijd een vaste contactpersoon waar je terecht kunt, dat vinden we belangrijk bij Zorg Intens

Esmee

Ambulant hulpverlener

Wat doen wij?

De relatie tussen de cliënt en hulpverlener vormt de basis voor de manier van werken de van Zorg Intens. Door er voor de ander te zijn kan er een vertrouwensrelatie worden opgebouwd. Vanuit dit vertrouwen ondersteunen hulpverleners de cliënt bij het (her)vinden van de eigen kracht.

Vast contactpersoon

Wij bieden alle ondersteuning die nodig is om de balans weer terug te vinden. Onze benadering is hartelijk en persoonlijk. Daarom krijgt iedere cliënt een vast contactpersoon. Dit is altijd iemand met kennis en ervaring, een luisterend oor en nog veel belangrijker: een groot hart.

Vertrouwensband

Onze hulpverlener investeert volop in de relatie met de cliënt. Dit doet hij of zij door goed te luisteren en door de grenzen van de cliënt te respecteren. Zo krijgt iedereen de toewijding die hij of zij verdient, zonder dat onze zorg voelt als zorg.

Hier helpen we mee

Dagindeling

Soms moet er zoveel gebeuren op een dag, dat je het overzicht verliest. Samen met jou kijkt de hulpverlener wat er niet goed lukt. Het helpt vaak om dag- of weektaken in te plannen. Je spreekt dan bijvoorbeeld af dat je elke dag gaat koken zodra je thuiskomt. Dat je elke keer na het eten de tafel schoonmaakt. Of dat je elke dag voor het slapen gaan je medicijnen inneemt. Zo krijg je zelf de dagelijkse dingen gedaan.

Administratie

Als je zelf het overzicht bent kwijtgeraakt, kijkt de hulpverlener mee bij je administratie en helpt om zaken weer op een rijtje te krijgen en te houden. We begeleiden je, maar je blijft altijd zelf verantwoordelijk.

Netwerk

Iedereen heeft behoefte aan een luisterend oor, maar soms heb je niemand die tijd voor je heeft. Misschien heb je weinig vrienden en familie en voel je je eenzaam, of heb je weinig vertrouwen meer in de mensen om je heen. Wij luisteren naar je. Zonder oordeel. Wij helpen je om de eerste stap te zetten naar een sociaal leven. Een vereniging of sportclub vinden die bij je past. Samen naar een buurthuis gaan voor een kopje koffie, of door vrijwilligerswerk te zoeken.

Website Zorg Intens HR-15

Toekomst

Shape

Samen op weg naar een onbezorgde toekomst!

Esmée

Ambulant hulpverlener

Kies voor zorg die je raakt

Zorg Intens is actief in de drie noordelijke provincies. Benieuwd of Zorg Intens in jouw gemeente werkzaam is?

Shape
Shape

Onze zorg en ondersteuning in de drie noordelijke provincies.

Er staat een deskundig team voor je klaar!

Kies voor zorg die je raakt